Siden er under arbeid
Fra presentasjonene Iscenesatt uttrykk.

Eksemplene er foreløpig anonymisert og godkjent av studentene for å eksemplifisere helheten i deres arbeider med digitale læremiddel og iscenesatt uttrykk.


...


.
.

.
gruppe3_ferdigheader2.jpg
.
Filmen til venstre viser gruppens presentasjon av sitt læremiddel om Mellomkrigstiden, hvor de presenterer et utvalg fra fagstoffet om forfattere og litterære hovedlinjer fra epoken.

Filmen er foreløpig en anonymisert versjon. Originalfilmen kommer ut etter litt bearbeiding, da studentene har gitt sitt samtykke til visning av denne.

Studentenes læremiddel kan ses under pekeren over,


.
.
.


Norontid.JPG
Filmen til venstre viser gruppens presentasjon av sitt læremiddel om Norrøn tid, hvor de presenterer et utvalg fra fagstoffet om tekster og litterære hovedlinjer fra epoken.
Til denne filmen hadde studentene også brukt effekter og bilder fra filmen Vikings. Det kunne gjøres inne i klasserommet,men ikke i offentlighet.
For å få riktig uttrykk i den første delen av filmen kan derfor Youtube-traileren og The Soundtrack from season 1 of Vikings startes å spilles i bagrunnen, som erstatning for klasseromslyden, når filmen går. Den kan spilles frem til at studentene begynner med sin muntlige presentasjon av sitt læremiddel. Filmen er foreløpig en anonymisert versjon.

Studentenes læremiddel kan ses under pekeren over,


Siden er under arbeid